En matèria de panellets, cada casa és un món. Nosaltres et deixem alguns trucs perquè et quedin perfectes. Tu com els prepares?
* Cal que els ingredients siguin de la millor qualitat. Quan una recepta en porta tan pocs, es nota de seguida si n’hi ha un, encara que sigui només un, que no està a l’altura de la resta. No vulguis retallar la despesa: el resultat final valdrà la pena.
*Tant si els fas de moniato com de patata, assegura’t que la massa quedi ben escorreguda, perquè tingui la consistència perfecta i condensi tot el sabor.
* A l’hora de reservar la massa a la nevera, embolica-la ben fort amb paper de film, de manera que aquest quedi ben ajustat. No deixis que quedi oxigen entre el film i la massa, ja que es formaria una crosta.
* Abans de consumir els panellets, deixa’ls reposar en un recipient (tancat, perquè no agafin males olors) durant un o dos dies. Tindran més sabor.
No et tallis a l’hora de personalitzar-los. Les normes hi són per trencar-les!