Receptes

Amanida de formatge, alvocat i vinagre de poma

15 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Borges - Amanida

Ingredients

  • 1 alvocat no gaire madur
  • 100 g de tomàquets cherry
  • 100 g de formatge fresc
  • 50 g de nous
  • Oli d’oliva verge extra
  • Vinagre de poma
  • Sal
  • Pebre negre

Oli verge extra

Vinagre balsàmic de poma

Nous en gra, origen Califòrnia

Pas a pas

  1. Pas 1

    Quan diem que aquesta recepta és ideal per a nens, el que volem dir és que els menuts de casa la poden preparar sense cap mena risc, ja que els aliments que hauran de manipular són tous i fàcils de treballar.

  2. Pas 2

    Pelem l’alvocat, el tallem i el posem en una plata. El ruixem amb una mica de suc de llimona. Després tallem el formatge fresc i piquem les nous i els barregem amb l’alvocat.

  3. Pas 3

    Amanim amb oli d’oliva verge extra, un raig de vinagre de poma, sal i dues voltes de molinet de pebre negre.

  4. Consells

    Si tallem l’alvocat però no l’hem de fer servir de seguida, cal ruixar-lo amb suc de llimona, perquè s’oxida fàcilment i agafa un to negrenc molt lleig. A Mèxic s’acostuma a conservar el guacamoleamb el pinyol de l’alvocat a dins per retardar-ne l’oxidació, però el més efectiu perquè l’alvocat conservi el seu bonic color verd és fer servir llimona.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later