Receptes

‘Tacos’ de peix amb amanida de col

30 min

Temps

6 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

tacos pescado

Els millors ‘tacos’ de peix que has tastat mai!

Ingredients

  • 4 filets de peix blanc (al gust) sense pell d'aproximadament un dit de gruix
  • 12 'tortillas' de blat de moro
  • 2 culleradetes de Xile en pols
  • 1/2 culleradeta de coriandre mòlt
  • 1/4 culleradeta de comí mòlt
  • 1 cullerada d'oli d'oliva verge extra Borges
  • Sal i pebre negre
  • Rodanxes de llima

Per a l'amanida de col:

  • 1/2 tassa de maionesa
  • 2 culleradetes de Xile en pols
  • 1 cullerada de suc de llima
  • 1 cullerada d'oli d'oliva verge extra Borges
  • 2 culleradetes de vinagre de sidra de poma Borges
  • 1 gra d'all picat
  • Sal i pebre negre al gust
  • 4 tasses de pastanaga ratllada
  • 1 tassa d'olives negres senceres
  • 1/2 cap de col ratllada
  • 1/4 de tassa de coriandre fresc picat
  • 3 cebes tendres a rodanxes

Oli verge extra

Vinagre de sidra de poma sense filtrar

Pas a pas

  1. Pas 1

    En un bol gran, barreja tots els ingredients per a l’amanida de col, salpebra al gust i remou bé. Cobriu-la i deixeu-la refredar mentre prepareu el peix.

  2. Pas 2

    En un bol petit, barreja el xile, el coriandre i el comí. Assequeu el peix i, amb l’ajuda d’un pinzell, unteu-lo amb una cullerada d’oli d’oliva verge extra. Passa el peix per la barreja d’espècies, posa sal i pebre i refrigera mentre prepares la graella.

  3. Pas 3

    Preescalfeu la graella a foc alt durant 10 minuts amb un rajolí d’oli d’oliva verge extra. Cuina el peix fins que s’esmicoli, aproximadament de 10 a 14 minuts (doneu la volta cap a la meitat de la cocció). Poseu el peix a una plata, cobriu-lo amb paper d’alumini i deixeu-lo reposar durant 5 minuts mentre rostiu les ‘tortillas’ (uns 10 segons per costat, perquè s’escalfin).

  4. Pas 4

    Per servir, talla cada filet de peix en 3 parts iguals. Serveix amb ‘tortillas’ calentes, amanida de col i rodanxes de llima.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later