Receptes

Pollastre al tamarinde

30 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Pollo al tamarindo

Un plat deliciós i ple de sabor.

Ingredients

  • 80 g de tamarinde en pols
  • 1 xili (opcional)
  • 50 ml de suc de taronja
  • 50 ml de vinagre balsàmic de Mòdena Borges
  • 250 ml de brou de pollastre
  • 1 culleradeta de comí
  • Sal i pebre
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    En una paella fonda amb un raig doli doliva verge extra, sofregeix el tamarinde en pols i incorpora-hi un xili si hi vols donar un toc picant. 

  2. Pas 2

    Aboca-hi el suc de taronja i el vinagre balsàmic i cuina-ho tot junt 15 minuts a foc suau. 

  3. Pas 3

    Afegeix-hi el brou de pollastre, el comí, la sal i el pebre i cuina-ho tot a foc suau uns quants minuts més, perquè la salsa vagi reduint. 

  4. Pas 4

    Fregeix el pollastre en una paella a part amb oli doliva verge extra. Salpebre’l, retiral del foc i serveix-lo amb la salsa de tamarinde. El pots acompanyar amb una guarnició darròs o de puré de patates. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later