Un plat deliciós i ple de sabor.
Receptes
Pollastre al tamarinde
Ingredients
- 80 g de tamarinde en pols
- 1 xili (opcional)
- 50 ml de suc de taronja
- 50 ml de vinagre balsàmic de Mòdena Borges
- 250 ml de brou de pollastre
- 1 culleradeta de comí
- Sal i pebre
- Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
Pas a pas
-
Pas 1
En una paella fonda amb un raig d’oli d’oliva verge extra, sofregeix el tamarinde en pols i incorpora-hi un xili si hi vols donar un toc picant.
-
Pas 2
Aboca-hi el suc de taronja i el vinagre balsàmic i cuina-ho tot junt 15 minuts a foc suau.
-
Pas 3
Afegeix-hi el brou de pollastre, el comí, la sal i el pebre i cuina-ho tot a foc suau uns quants minuts més, perquè la salsa vagi reduint.
-
Pas 4
Fregeix el pollastre en una paella a part amb oli d’oliva verge extra. Salpebre’l, retira’l del foc i serveix-lo amb la salsa de tamarinde. El pots acompanyar amb una guarnició d’arròs o de puré de patates.