Receptes

Carpaccio d’alvocat i carbassó amb nous

15 min

Temps

6 persones

Racions

FÁCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Borges - Carpaccio de aguacate y calabacin

Ingredients

  • 2 carbassons
  • 2 alvocats
  • 1 llimona
  • 50 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 100 g de nous Borges
  • Sal i pebre

Oli verge extra

Nous en gra, origen Califòrnia

Pas a pas

  1. Pas 1

    Talla el carbassó en làmines fines, simètriques i allargades. A continuació, fes el mateix amb l’alvocat.

  2. Pas 2

    Mescla en un pot el suc de llimona amb l’oli d’oliva verge extra i afegeix-hi les nous esmicolades.

  3. Pas 3

    Col·loca les làmines en una safata i amaneix-les amb la vinagreta de nous i llimona (si pot ser, amb un pinzell, perquè quedi ben escampada). Si et ve de gust, pots decorar el carpaccio amb uns quants llagostins pelats al centre.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later