Cou les patates senceres, amb la pell, uns 15 minuts. Deixa que es refredin.
Receptes
Amanida de Reis: amb patata, salmó i vinagreta de fruits secs
Ingredients
- 600 g de patates
- Una branca de fonoll
- Una ceba tendra
- 200 g de salmó fumat
- 200 g de formatge feta
Per a la vinagreta:
- Dues cullerades d’oli d’oliva verge extra Borges
- Una cullerada de vinagre de poma
- Una cullerada de mostassa
- Mitja cullerada d’estragó
- Sal
- Pebre
- 40 g d’ametlla triturada Borges
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Talla el fonoll a làmines ben fines, la ceba a la juliana, el formatge feta a daus i el salmó a trossos petits. Barreja tots els ingredients amb les patates, tallades a rodanxes d’1 cm.
-
Pas 3
Per fer la vinagreta només has de barrejar els ingredients i afegir-los a l’amanida. Si veus que les patates queden massa seques sempre pots afegir una mica d’oli d’oliva verge extra al final.