Una recepta senzilla i plena de sabor per a tota la família. La tindràs llesta en 30 minuts!
Receptes
Pollastre saltat
Ingredients
- 50 g d’anacards Borges Natura
- 400 g de pits de pollastre
- 2 grans d’all
- 1 ceba mitjana
- 3 pastanagues
- 1 bròcoli petit
- 1 carbassó mitjà
- 30 ml de salsa de soja
- Sal
- Pebre negre molt
- Oli Borges Especial Fritos
Pas a pas
-
Pas 1
Torra els anacards en una paella sense oli durant uns minuts i remenant-los sense parar. Reserva’ls.
-
Pas 2
Talla els pits de pollastre en tires d’1 cm. En una paella fonda o en un wok amb un raig d’oli Especial Fritos extra ben calent, daura el pollastre uns minuts. Salpebre’l. Un cop daurat, retira’l del foc i reserva’l.
-
Pas 3
En el mateix oli, sofregeix l’all i la ceba fins que es daurin. Afegeix-hi les pastanagues tallades a tires i cuina-les durant uns minuts. Tira-hi les flors del bròcoli i el carbassó, també tallat a tires, i cuina-ho tot encara uns minuts, sense parar de remenar, fins que les verdures quedin al dente. Salpebre-ho.
-
Pas 4
Incorpora-hi el pollastre i els anacards juntament amb la salsa de soja. Remena-ho bé i cuina-ho uns minuts. Si ho desitges, serveix-ho amb arròs basmati.