Una recepta refrescant i saludable per l’estiu. Gaudeix-la amb amics i familiars!
Receptes
Amanida de gambes i alvocat
Ingredients
- 150 g de gambes cuites
- 1 alvocat ben madur
- ½ poma verda
- ½ mango madur
- 6 ravenets
- Unes fulles de ruca
Per a la vinagreta
- 80 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
- 30 ml de vinagre de sidra de poma Borges
- 2 culleradetes de mostassa de Dijon
- 1 cullerada de suc de llima
- Sal i pebre al gust
Pas a pas
-
Pas 1
Talla l’alvocat i la poma a tires, el mango a daus i els ravenets a rodanxes. Posa-ho tot en una enciamera.
-
Pas 2
Afegeix-hi la ruca i les gambes.
-
Pas 3
Per a la vinagreta, mescla tots els ingredients amb l’oli d’oliva verge extra Borges i el vinagre de sidra de poma Borges. Aboca-la damunt de l’amanida i serveix-ho tot ben fred.