Una recepta fàcil de preparar i perfecta per a compartir amb els teus amics i família durant l’estiu. Que aprofiti!
Receptes
Amanida de cigrons

Ingredients
- 300 g de cigrons cuits
 - 1 pebrot vermell
 - 1 pebrot verd
 - 1 cogombre
 - 200 g de cirerols
 - 1 ceba tendra
 - 200 g de tonyina en oli d’oliva en llauna
 - 2 ous durs
 - 1 llima petita
 
Per a la vinagreta
- 80 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
 - 30 ml de crema balsàmica de Mòdena Borges
 - Sal i pebre
 
Pas a pas
- 
                        
Pas 1
Talla els pebrots i el cogombre a quadradets, els cirerols per la meitat i la ceba tendra a rodanxes.
 - 
                        
Pas 2
Posa les verdures en una enciamera i incorpora-hi els cigrons (si són de pot, renta’ls prèviament). Afegeix-hi la tonyina i els ous tallats a grills, i remena.
 - 
                        
Pas 3
Prepara la vinagreta mesclant l’oli d’oliva verge extra, la crema balsàmica de Mòdena, la sal i el pebre.
 - 
                        
Pas 4
Aboca la vinagreta damunt de l’amanida. Tapa l’amanida amb paper film i deixa-la refredar a la nevera una hora com a mínim.
 - 
                        
Pas 5
Mescla-ho tot de nou abans de servir i completa el plat amb un toc de llima ratllada per damunt.
 
                                    
                                  
                              



