Una recepta dolça amb un toc de vinagre balsàmic que et sorprendrà. Prova-la amb amics i familiars!
Receptes
Pastís de préssecs amb balsàmic
Ingredients
- 4 préssecs grans i madurs
- 1/2 tassa de sucre morè
- 1/4 de tassa d'oli d'oliva verge extra Borges
- 2 cullerades de vinagre balsàmic Borges
- 1 culleradeta d'extracte de vainilla
- 1/2 tassa d'ametlles laminades
- 1 massa de full
- 1 pot de formatge ricotta
Pas a pas
-
Pas 1
Preescalfa el forn a 180 ºC. Neteja, pela i talla en làmines de tres centímetres els préssecs. Reserva’ls.
-
Pas 2
Estén la massa de full en un motlle per a pastís, punxa el fons i forneja-la fins que quedi daurada. Treu-la del forn i espera que es refredi una mica. Estén el formatge ricotta sobre el fons de la massa. Reserva’l.
-
Pas 3
Afegeix l’oli, el sucre i l’extracte de vainilla en una paella. Deixa que es caramel·litzin a foc lent i, a continuació, afegeix les làmines de préssec perquè es daurin. Retira la barreja i reparteix-la sobre el formatge ricotta del pastís. Decora amb ametlles laminades i unes gotes de vinagre balsàmic.