Receptes

Pollastre amb verdures i avellanes

30 min

Temps

4 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Pollo con verduras y avellanas

Si ets amant del pollastre, aquesta recepta t’encantarà! Assaboreix un plat saludable i deliciós.

Ingredients

  • 400 g de pit de pollastre
  • 150 g d’avellanes picades Borges
  • 1 ceba
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • 1 carbassó petit
  • 1 culleradeta de romaní fresc
  • 400 ml de brou de pollastre
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
  • Sal i pebre al gust

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

  2. Pas 2

    Afegeix-hi els pebrots tallats a cubs i cuina’ls juntament amb la ceba. Afegeix-hi el pollastre tallat a tires i el carbassó a cubs i continua cuinant-ho, remenant de tant en tant, fins que el pollastre es dauri. Salpebre’l i afegeix-hi el romaní.

  3. Pas 3

    Tira-hi les avellanes i el brou de pollastre, tapa i cuina-ho a foc mitjà-baix uns 15 minuts, fins que la salsa es redueixi.

  4. Pas 4

    Per espessir la salsa, pots retirar una part del brou amb avellanes, triturar-lo del tot i tornar-lo a la paella. També hi pots posar, si cal, una culleradeta de maizena.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later