Receptes

Pollastre saltat

30 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Pollo salteado

Una recepta senzilla i plena de sabor per a tota la família. La tindràs llesta en 30 minuts!

Ingredients

  • 50 g d’anacards Borges Natura
  • 400 g de pits de pollastre
  • 2 grans d’all
  • 1 ceba mitjana
  • 3 pastanagues
  • 1 bròcoli petit
  • 1 carbassó mitjà
  • 30 ml de salsa de soja
  • Sal
  • Pebre negre molt
  • Oli Borges Especial Fritos
Aceite Borges Especial Fritos

Borges Especial Fregits

Anacard cru

Pas a pas

  1. Pas 1

    Torra els anacards en una paella sense oli durant uns minuts i remenant-los sense parar. Reserva’ls. 

  2. Pas 2

    Talla els pits de pollastre en tires d’1 cm.  En una paella fonda o en un wok amb un raig d’oli Especial Fritos extra ben calent, daura el pollastre uns minuts. Salpebre’l. Un cop daurat, retira’l del foc i reserva’l. 

  3. Pas 3

    En el mateix oli, sofregeix l’all i la ceba fins que es daurin. Afegeix-hi les pastanagues tallades a tires i cuina-les durant uns minuts. Tira-hi les flors del bròcoli i el carbassó, també tallat a tires, i cuina-ho tot encara uns minuts, sense parar de remenar, fins que les verdures quedin al dente. Salpebre-ho. 

  4. Pas 4

    Incorpora-hi el pollastre i els anacards juntament amb la salsa de soja. Remena-ho bé i cuina-ho uns minuts.  Si ho desitges, serveix-ho amb arròs basmati. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later