Receptes

Amanida fresca de llenties

15 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Ensalada lentejas

Una recepta fàcil i ràpida per a tota la família. A més és saludable, i amb un sabor irresistible!

Ingredients

  • 400 g de llenties cuites
  • ½ pebrot verd
  • ½ pebrot vermell
  • 1 ceba mitjana
  • 1 pastanaga
  • 1 tomàquet gran
  • Sal i pebre al gust
  • Un toc de vinagre balsàmic de Mòdena en esprai Borges
  • Unes fulles de menta (opcional)

Per a la vinagreta

  • 80 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 1 cullerada de mel
  • Un pessic de nou moscada

Vinagre balsàmic de Mòdena amb Spray

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Talla totes les verdures a trossos ben petits. Reserva-les.

  2. Pas 2

    Renta i escorre bé les llenties, posa-les en un bol i afegeix-hi els trossets de verdura. Salpebre-ho al gust.

  3. Pas 3

    Prepara la vinagreta mesclant tots els ingredients fins a obtenir una salsa homogènia. Aboca-la damunt de la mescla anterior i remena-la bé. Deixa refredar l’amanida a la nevera, si cal. Just abans de servir, completa el plat amb un toc de vinagre balsàmic de Mòdena en esprai i amb unes fulles de menta fresca.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later