Una recepta de pasta saludable, amb tots els nutrients i un sabor espectacular.
Receptes
Amanida de pasta
Ingredients
- 320 g de farfalle
- 80 g de cirerols
- 4 lloms de tonyina
- 2 ous durs
- 100 g de ruca fresca
- Sal i pebre al gust
- Unes fulles d’alfàbrega
Per a la vinagreta
- 80 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
- 30 ml de vinagre balsàmic amb gust d’alfàbrega Borges
Pas a pas
-
Pas 1
Cou la pasta seguint les instruccions del fabricant i refreda-la a la nevera. Quan sigui freda, afegeix-hi la ruca, els cirerols tallats per la meitat, els lloms de tonyina, la sal i el pebre. Remena-ho bé.
-
Pas 2
Per a la vinagreta, mescla l’oli d’oliva verge extra i el vinagre balsàmic amb gust d’alfàbrega. Aboca-la damunt de l’amanida de pasta, però reserva’n una petita quantitat. Salpebre-ho i remena-ho bé perquè la vinagreta s’integri.
-
Pas 3
Talla els ous a rodanxes o a grills, posa’ls al damunt procurant que no es trenquin i cobreix-los amb la vinagreta que havies reservat. Serveix l’amanida ben freda amb unes fulles d’alfàbrega al damunt.