Receptes

Amanida de pasta

60 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Ensalada de pasta

Una recepta de pasta saludable, amb tots els nutrients i un sabor espectacular.

Ingredients

  • 320 g de farfalle
  • 80 g de cirerols
  • 4 lloms de tonyina
  • 2 ous durs
  • 100 g de ruca fresca
  • Sal i pebre al gust
  • Unes fulles d’alfàbrega

Per a la vinagreta

  • 80 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 30 ml de vinagre balsàmic amb gust d’alfàbrega Borges

Vinagre balsàmic amb sabor a alfàbrega fresca

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Cou la pasta seguint les instruccions del fabricant i refreda-la a la nevera. Quan sigui freda, afegeix-hi la ruca, els cirerols tallats per la meitat, els lloms de tonyina, la sal i el pebre. Remena-ho bé.

  2. Pas 2

    Per a la vinagreta, mescla l’oli d’oliva verge extra i el vinagre balsàmic amb gust d’alfàbrega. Aboca-la damunt de l’amanida de pasta, però reserva’n una petita quantitat. Salpebre-ho i remena-ho bé perquè la vinagreta s’integri.

  3. Pas 3

    Talla els ous a rodanxes o a grills, posa’ls al damunt procurant que no es trenquin i cobreix-los amb la vinagreta que havies reservat. Serveix l’amanida ben freda amb unes fulles d’alfàbrega al damunt.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later