Receptes

Amanida de verdures al forn

30 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

MI 20250109 - Ensalada de verduras

L’amanida perfecta per qualsevol dia. Fàcil, nutritiva i plena de sabor!

Ingredients

  • 200 g de carbassó
  • 150 g d’albergínia
  • 150 g de pebrots (vermell, groc i verd)
  • 150 g de xampinyons
  • 1 ceba petita
  • 100 g de cirerols
  • 100 g d’espinacs frescos
  • 50 g de nous Borges trossejades
  • 30 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 15 ml de vinagre de Mòdena Borges
  • 1 gra d’all picat ben fi
  • Una mica de farigola
  • Sal i pebre
  • Formatge parmesà a tires fines per decorar (opcional)

Nou amb closca Pizarro

Nou en gra Pizarro

Nous amb closca, origen Califòrnia

Nous en gra, origen Califòrnia

Oli verge extra

vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Pas a pas

  1. Pas 1

    Preescalfa el forn a 200 ºC. En una safata de forn, posa el carbassó i l’albergínia tallats a rodanxes, els pebrots a tires, els xampinyons laminats, la ceba a trossos i els cirerols.

  2. Pas 2

    En un bol, mescla l’oli d’oliva, el vinagre de Mòdena, l’all, la farigola, la sal i el pebre. Aboca la vinagreta damunt de les verdures i barreja-ho tot per impregnar-les bé.

  3. Pas 3

    Cou les verdures al forn a 180 ºC durant 20-25 minuts. Remena-ho a la meitat del procés perquè es coguin de manera uniforme.

  4. Pas 4

    Treu les verdures del forn i deixa-les reposar uns minuts. Afegeix-hi els espinacs frescos i rectifica-ho de sal si és necessari.

  5. Pas 5

    Decora l’amanida amb les nous (i el formatge parmesà opcional). Serveix-la tèbia.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later