La millor sopa de pollastre per a tota la família: deliciosa i perfecta per a èpoques de fred!
Receptes
Sopa de pollastre de la mama
Ingredients
- 1 pollastre sencer (aproximadament d’1,5 kg)
- 2 pastanagues tallades a rodanxes
- 2 branques d’api
- 1 porro
- 2 fulles de llorer
- 200 g de fideus de cabell d’àngel
- 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra Borges
- Sal i pebre negre al gust
- 1,5 litres d’aigua mineral
Pas a pas
-
Pas 1
Posa el pollastre, les pastanagues, l’api, el porro i el llorer en una olla grossa. Cobreix-ho amb aigua mineral.
-
Pas 2
Salpebre-ho al gust i porta l’aigua a ebullició. Després abaixa el foc i cou-ho a foc lent durant 1 hora.
-
Pas 3
Cola les verdures i el pollastre, torna a posar el brou a l’olla i afegeix-hi l’oli d’oliva verge extra. Remena-ho bé perquè es barregi amb el brou, i així li aportarà suavitat i sabor.
-
Pas 4
Afegeix els fideus a l’olla i cou-los seguint les indicacions del fabricant. Abans de servir la sopa, hi pots afegir una mica de pollastre esmicolat i (opcionalment) un grapat de cigrons cuits. Serveix-la ben calenta.