Receptes

El millor bol de quinoa

20 min

Temps

4 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

El mejor bol de quinoa

Un plat vegà i molt saludable. Ideal per a qualsevol dia de la semana.

Ingredients

  • 300 g de quinoa
  • 120 g de ruca
  • 200 g de cirerols
  • 150 g de formatge feta
  • 1 ceba tendra gran
  • 100 g d’olives (Olives Low Sodium)
  • 4 ous bullits
  • Sal i pebre

Per a la vinagreta

  • 80 ml d’oli d’oliva verge extra
  • 30 ml de vinagre balsàmic amb sabor a alfàbrega fresca Borges
  • 60 g de nous picades

Vinagre balsàmic amb sabor a alfàbrega fresca

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Cou la quinoa i deixa-la refredar. Posa-la en una enciamera.

  2. Pas 2

    Afegeix-hi la ruca, els cirerols tallats per la meitat, el formatge feta a cubs petits, la ceba tendra a rodanxes, les olives (Olives Low Sodium) també a rodanxes i els ous a grills.

  3. Pas 3

    Prepara la vinagreta mesclant tots els ingredients i aboca-la damunt de l’amanida. Remena-la, salpebre-la i serveix-la ben freda.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later