crema
Receptes
Crema de pastanaga (més fàcil impossible)
Ingredients
- 500 g de pastanagues
- Una ceba
- Un porro
- Una patata mitjana
- Un gotet de beguda d’avellana Borges
- Oli d’oliva verge extra Borges
Pas a pas
-
Pas 1
Sofregeix la ceba i el porro, tots dos tallats a trossets, durant uns 5 minuts en força oli d’oliva verge extra. Quan es comencin a daurar, afegeix-hi la pastanaga tallada a rodanxes i la patata a cubs (com més fins siguin els trossos, abans es couran) i ofega les verdures durant uns minuts.
-
Pas 2
Vessa-hi aigua fins que quedin cobertes i cou-les durant 15-20 minuts. Després tira-hi un gotet de beguda d’avellana i lliga-ho bé amb la batedora.
-
Pas 3
(OPCIONAL) Un cop hagis repartit la crema als plats, la pots completar amb un rajolí d’oli aromàtic d’alfàbrega o verge extra, llavors de sèsam i/o avellanes torrades.