Receptes

Amanida de tonyina

15 min

Temps

4 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Amanida de tonyina

Una amanida saludable, fresca i lleugera, perfecte pels dies de calor.

Ingredients

  • 250 g de tonyina en aigua, ben escorreguda
  • 100 g de cirerols
  • 1 ceba vermella petita
  • 1 cogombre
  • 70 g d’olives negres
  • 100 g de fulles verdes al gust (enciam, ruca o espinacs)
  • 50 g de formatge feta

Per a la vinagreta

  • 3 cullerades d'Oli d'oliva verge extra Borges
  • Un rajolí de Vinagre balsàmic de Mòdena Borges
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • 1 culleradeta de mostassa de Dijon
  • Sal i pebre al gust

Oli d’oliva verge extra

vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Pas a pas

  1. Pas 1

    En un bol gran, mescla la tonyina, els cirerols tallats per la meitat, la ceba vermella a rodanxes fines, el cogombre tallat a daus, les olives negres a rodanxes i les fulles verdes. Per acabar, incorpora-hi el formatge feta esmicolat.

  2. Pas 2

  3. Pas 3

    Aboca la mescla damunt de l’amanida i remena-ho tot suaument perquè els ingredients quedin ben impregnats.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later