Receptes

Amanida de préssec i burrata

15 min

Temps

2 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Amanida de préssec i burrata

Perfecta per a qualsevol àpat! Prepara-la i comparteix-la amb els teus amics i familiars.

Ingredients

  • 2 préssecs madurs però ferms
  • Un grapat de ruca o de brots tendres
  • 1 burrata gran
  • 6-8 fulles d’alfàbrega fresca
  • Un grapat de nous
  • 1 cullerada de vinagre balsàmic de Mòdena amb spray Borges
  • 3 cullerades d’oli d’oliva verge extra Borges
  • Sal i pebre

Vinagre balsàmic de Mòdena amb Spray

Oli d’oliva verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Renta i talla els préssecs a grills fins. També els pots marcar en una paella o en una graella fins que es torrin lleugerament.

  2. Pas 2

    Posa una base de ruca o de brots en un plat gran i distribueix els grills de préssec per damunt.

  3. Pas 3

    Posa la burrata al centre de l’amanida.

  4. Pas 4

    Afegeix-hi les fulles d’alfàbrega i unes nous a trossos.

  5. Pas 5

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later