Receptes

La millor vinagreta balsàmica per a la teva amanida

5 min

Temps

2 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

La millor vinagreta balsàmica per a la teva amanida

Aquesta és la millor aliada per a totes les teves amanides: una vinagreta balsàmica!

Ingredients

  • 6 cullerades d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 2 cullerades de vinagre balsàmic de Mòdena Borges
  • 1 culleradeta de mostassa Dijon
  • 1 culleradeta d’anet fresc
  • 1 culleradeta de mel o xarop d’auró (opcional)
  • Sal i pebre negre acabat de moldre al gust

Oli d’oliva verge extra

vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Pas a pas

  1. Pas 1

    En un pot amb tapa o en un bol, aboca-hi el vinagre balsàmic de Mòdena, la mostassa, l’anet i, si vols donar-li un contrapunt, la mel o el xarop. Barreja fins que tot quedi ben integrat.

  2. Pas 2

    Afegeix l’oli d’oliva verge extra a poc a poc, batent amb energia (o sacsejant si fas servir un pot), fins que la barreja emulsioni i es formi una vinagreta.

  3. Pas 3

    Salpebre al gust i incorpora-la amb generositat a verdures o amanides.

  4. Pas 4

    També hi pots afegir fruits secs triturats. Els pinyons torrats hi queden de meravella.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later