Aquesta és la millor aliada per a totes les teves amanides: una vinagreta balsàmica!
Receptes
La millor vinagreta balsàmica per a la teva amanida

Ingredients
- 6 cullerades d’oli d’oliva verge extra Borges
- 2 cullerades de vinagre balsàmic de Mòdena Borges
- 1 culleradeta de mostassa Dijon
- 1 culleradeta d’anet fresc
- 1 culleradeta de mel o xarop d’auró (opcional)
- Sal i pebre negre acabat de moldre al gust
Pas a pas
-
Pas 1
En un pot amb tapa o en un bol, aboca-hi el vinagre balsàmic de Mòdena, la mostassa, l’anet i, si vols donar-li un contrapunt, la mel o el xarop. Barreja fins que tot quedi ben integrat.
-
Pas 2
Afegeix l’oli d’oliva verge extra a poc a poc, batent amb energia (o sacsejant si fas servir un pot), fins que la barreja emulsioni i es formi una vinagreta.
-
Pas 3
Salpebre al gust i incorpora-la amb generositat a verdures o amanides.
-
Pas 4
També hi pots afegir fruits secs triturats. Els pinyons torrats hi queden de meravella.