Una amanida senzilla, nutritiva, bona, original, fresca, estiuenca, saborosa… Què més es pot demanar?
Receptes
Amanida de surimi amb vinagreta de mel
Ingredients
- 10 barres de surimi
- 100 g de ruca fresca
- 4 ravenets
- 1 pastanaga mitjana
- 100 g de formatge feta
- 1 alvocat
- Un grapat de nous Borges
Per a la vinagreta:
- 4 cullerades soperes d’oli d’oliva verge extra Borges
- 1 cullerada de vinagre de Mòdena
 Borges
- 1 cullerada de mel
- Un pessic de sal
- Un pessic de pebre negre
- Un toc de mostassa (al gust)
Pas a pas
-
Pas 1
Talla el surimi, les pastanagues , els ravanets i l’alvocat a trossos petits. Talla el formatge feta a daus molt petits i pica les nous. Posa-ho tot en un bol juntament amb la ruca i remena tots els ingredients.
-
Pas 2
Per preparar la vinagreta, barreja bé tots els ingredients fins que els sabors s’integrin. Tira la vinagreta per damunt de l’amanida i serveix-la freda.