Tritura les galetes amb la picadora (si no en tens, les pots picar a mĂ ). Mescla-les amb la mantega i l’oli d’oliva verge extra Borges fins que tot quedi ben integrat. Utilitza aquesta massa com a base del pastĂs: aplana-la amb el corrĂł i disposa-la al fons d’un motlle. Pressiona-la bĂ© perquè quedi compacta i sòlida.
Receptes
PastĂs de formatge amb llimona
Ingredients
Per a la base
- 40 g de mantega
- 40 g d’oli d’oliva verge extra Borges
- 1 paquet de galetes maria (o de la varietat Digestive)
Per a la mousse de cheesecake
- 1 kg de formatge cremĂłs
- 200 ml de beguda de nous Borges Natura
- 600 g de nata
- 200 g de sucre
- Ratlladura de llimona
Per a la gelatina de llimona
- 200 g de suc de llimona
- 650 g d’aigua
- 100 g de sucre
- 12 g de lĂ mines de gelatina neutra
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Per preparar la mousse de cheesecake, mescla tots els ingredients amb la batedora fins a obtenir una crema consistent.
-
Pas 3
A continuació prepara la gelatina fent bullir l’aigua amb la pell de llimona i el sucre. Deixa-ho reposar durant cinc minuts i cola-ho. Escalfa-ho un altre cop y tira-hi la gelatina, prèviament hidratada, per tal que es desfaci i quedi la textura desitjada.
-
Pas 4
Cobreix la base de galleta amb la mousse de cheesecake i després amb la gelatina, encara tèbia.
-
Pas 5
Tapa el motlle hermèticament i refrigera el pastĂs durant un mĂnim de sis hores abans de consumir-lo.