Cou l’arròs uns 15 minuts, tapat, amb el doble de quantitat d’aigua que d’arròs. Deixa-ho reposar.
Receptes
Arròs amb espinacs i ou
Ingredients
- 240 g d’arròs
- 4 ous mitjans
- 2 grans d’all
- 1 ceba petita
- 200 g d’espinacs
- 100 g de cansalada viada
- 25 g de pinyons Borges
- 25 g de panses Borges
- Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Posa a escalfar dos litres d’aigua amb un raig de vinagre i sal. Quan ja bulli, fes un remolí amb una vareta al centre de l’olla i tira-hi un ou sense la closca. Cuina’l durant 2 o 3 minuts i retira’l amb cura, fent servir una escumadora. Repeteixl’operació amb els quatre ous, un per un.
-
Pas 3
En una paella amb oli d’oliva verge extra, daura la ceba i els alls, afegeix-hi la cansalada viada i salta-la durant un parellde minuts a foc mitjà. Després tira-hi els espinacs, salpebre-ho i cuina-ho tot junt uns minuts més.
-
Pas 4
Afegeix l’arròs a la paella juntament amb la verdura i la cansalada viada i, per acabar, incorpora els pinyons i les panses. Cuina-ho tot junt uns minuts a foc baix, fins que els sabors s’integrin. Serveix-ho en racions individuals amb un ou escalfat al damunt.