Receptes

Amanida tèbia de carabassa rostida i formatge feta

40 min

Temps

4 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Amanida tèbia de carabassa rostida i formatge feta

Una amanida perfecta per a la tardor i l’hivern.

Ingredients

  • 500 g de carabassa, pelada i tallada en daus
  • 50 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 1 cullerada de vinagre balsàmic de Mòdena Borges
  • Un grapat de fulles de ruca o espinacs baby
  • 100 g de formatge feta
  • 50 g de nous o pipes de carabassa
  • Sal i pebre al gust
  • Unes quantes fulles de farigola fresca (opcional)

Oli d’oliva verge extra

vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Pas a pas

  1. Pas 1

    Escalfa el forn a 200 ºC. Posa els daus de carabassa en una safata i rega’ls amb una cullerada d’oli d’oliva verge extra. Condimenta-ho amb sal, pebre i, si et ve de gust, farigola fresca. Rosteix la carabassa durant 25-30 minuts, fins que sigui tendra i daurada.

  2. Pas 2

    Mentrestant, prepara la vinagreta mesclant en un bol la resta de l’oli d’oliva verge extra amb el vinagre balsàmic de Mòdena. Bat-ho amb una forquilla fins que emulsioni.

  3. Pas 3

    En un plat o plata, posa la ruca (o els espinacs baby), la carabassa rostida encara tèbia, el formatge feta esmicolat i les nous trossejades o les pipes de carabassa.

  4. Pas 4

    Ruixa l’amanida amb la vinagreta i mescla els ingredients lleugerament perquè tots s’impregnin dels condiments. Serveix-la tèbia.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later