Receptes

Amanida de bacallà amb vinagreta

15 min

Temps

2 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Amanida de bacallà amb vinagreta

Una amanida fresca, nutritiva i saludable.

Ingredients

  • 250 g de bacallà dessalat
  • 1 poma cruixent
  • Un grapat de panses Borges
  • 1 ceba vermella
  • Un grapat de brots verds o de ruca
  • 50 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 15 ml de vinagre balsàmic de Modena Borges
  • 1 culleradeta de mel
  • Sal i pebre al gust
  • 60 g d’ametlles laminades o nous Borges

Panses de temporada

Oli d’oliva verge extra

Nou en gra Pizarro

vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Pas a pas

  1. Pas 1

    Esqueixa el bacallà i, si cal, passa’l per un raig d’aigua per suavitzar-lo. Escorre’l bé.

  2. Pas 2

    Posa en un bol la poma tallada a cubs petits, les panses i la ceba a la juliana. Afegeix-hi els brots verds i el bacallà.

  3. Pas 3

  4. Pas 4

    Aboca la vinagreta damunt de l’amanida i mescla-ho tot amb suavitat. Posa-hi ametlles laminades o nous pel damunt si hi vols donar més textura: és opcional, però suma molt. Serveix l’amanida al moment.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later