L’entrant nadalenc definitiu!
Receptes
Amanida d’espinacs i carabassa
Ingredients
- 200 g de carabassa
- 40 g de pinyons Borges
- 200 g de espinacs
- 40 g de ametlles picades Borges
- 80 g de fruita dessecada variada (orellons, dĂ tils, prunes i panses) Borges
- 100 g de formatge feta
- 2 cullerades soperes d’oli d’oliva verge extra Borges
- 2 cullerades soperes de crema balsà mica de tòfona Borges
Pas a pas
-
Pas 1
Pela la carabassa i talla-la a lĂ mines fines de mig centĂmetre de gruix. Posa-la en una safata per al forn amb una mica d’oli d’oliva verge extra (afegeix-ne tambĂ© una mica per damunt, si pot ser, amb l’ajuda d’un pinzell). Salpebre-la. Posa-la al forn a 170 ºC durant uns 25-30 minuts.
-
Pas 2
Torra els pinyons en una paella fins que es daurin.
-
Pas 3
Posa en un bol els espinacs, el formatge feta esmicolat, les ametlles, els pinyons i la fruita dessecada. Afegeix-hi l’oli d’oliva verge extra i sal i mescla-ho bé.
-
Pas 4
Cobreix aquests ingredients amb la carabassa i completa el plat amb una cullerada de crema balsà mica de tòfona per damunt. Pots reservar unes ametlles triturades per tirar-les damunt de la crema a manera de topping.
-
Pas 5
Serveix l’amanida tèbia juntament amb la resta d’aperitius nadalencs.