Amb el forn no t’hi entens gaire, la rebosteria no és el teu fort i el cap ja no et dona per a més, però t’has d’empescar unes postres solvents, sofisticades i nadalenques per als teus convidats. Deixa-ho a les nostres mans! Aquí tens quatre suggeriments top.
Mango i xocolata. Talla a trossets un mango ben madur i acompanya’l amb un gelat de vainilla suau. Tira xocolata fosa per damunt i completa el plat amb un topping d’ametlles amb canyella i mel de Borges. Tots deixaran un forat per a les postres!
Xocolata amb ametlles de gingebre i mel. Desfés xocolata, estén-la en una safata fins que quedi una capa fina i afegeix-hi les ametlles picades. Deixa que la xocolata se solidifiqui i tindràs la delicatessen perfecta per acompanyar el cafè.
Fruita en almívar. Aquest clàssic nadalenc no falla mai. Pots acompanyar el préssec o la pinya en almívar amb un sensacional topping d’ametlles, nous, fruites i panses.
Postres de músic. Mescla les ametlles amb gingebre i mel, les ametlles amb fruites i les ametlles amb canyella i mel. Afegeix-hi figues i plàtan dessecats, panses, nous, pinyons i avellanes. Acompanya-ho tot amb una copeta de moscatell. Que bo!