Sa i deliciós!
Receptes
Salmó amb espinacs

Ingredients
- 4 lloms de salmó fresc
 - 1 ceba
 - 1 gra d’all
 - 400 g d’espinacs frescos
 - Una pessic de clau
 - Una pessic de comí
 - 1 iogurt natural sense sucre
 - 1 llima
 - 60 g d’avellanes triturades Borges
 - Oli d’oliva verge extra Borges
 
Pas a pas
- 
                        
Pas 1
En una planxa molt calenta amb oli d’oliva verge extra, cuina el salmó procurant que no quedi ressec per dins.
 - 
                        
Pas 2
En una paella fonda, escalfa també oli de oliva verge extra i sofregeix-hi la ceba i el gra d’all.
 - 
                        
Pas 3
Afegeix-hi els espinacs, el clau i el comí i ofega-ho tot junt durant uns minuts. Tira-hi quatre cullerades d’aigua, tapa-ho i cuina-ho uns 5 minuts més, fins que els espinacs s’hagin estovat.
 - 
                        
Pas 4
Posa els espinacs en un bol i incorpora-hi el iogurt, un rajolí de suc de llima i les avellanes triturades. Salpebre-ho i remena perquè els ingredients s’integrin bé.
 - 
                        
Pas 5
Munta el plat amb un llit de crema d’espinacs i, al damunt, el salmó, que pots decorar amb unes branquetes de fonoll.
 
                                    
                                  
                              
                                    
                                  
                              


