Cuinem els pits de pollastre a la planxa, prèviament salpebrats. Reservem.
Receptes
Amanida Cèsar fàcil i light
Ingredients
- Enciam
- Un grapat de nous Borges
- Dos pits de pollastre trossejats
- 80 g de formatge parmesà ratllat
- Oli d'oliva verge extra Borges
- Sal i pebre
Per a la salsa:
- Dos iogurts grecs desnatats
- Una llimona
- Oli d'oliva verge extra Borges
- Un toc de julivert
- Un all
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
En un bol posem l’enciam, el parmesà ratllat, les nous a manera de crostons i el pollastre.
-
Pas 3
Per a la salsa, pelem l’all i el tallem a trossets fins. Ho barregem amb el iogurt, el suc de llimona, la sal, el pebre i un rajolí d’oli d’oliva verge extra Borges. Seguim batent fins que els ingredients estiguin integrats. Al final, afegim el julivert fresc a la salsa i l’afegim a l’amanida.