Cou la pasta en aigua abundant seguint les instruccions del fabricant.
Receptes
Pasta amb pesto de bròquil
Ingredients
- 400 g d’espaguetis
- 400 g de bròquil
- Un manat d’alfàbrega
- 50 g de nous Borges
- 1 gra d’all
- ½ llimona petita
- 80 g de formatge parmesà ratllat
- 150 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
- 300 ml de beguda de nou Borges Natura
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Bull el bròquil, també en aigua abundant, durant uns 3-4 minuts. Posa’l al got batedor juntament amb l’alfàbrega, les nous, l’all, el suc de la llimona, el parmesà i l’oli d’oliva. Bat-ho tot junt perquè quedi una salsa pesto més aviat densa.
-
Pas 3
Quan el pesto estigui llest, ves incorporant-hi la beguda de nou a poc a poc i sense parar de remenar, fins a aconseguir una pasta cremosa amb la textura desitjada; necessitaràs més o menys beguda de nou en funció de com de dens t’agradi el pesto.
-
Pas 4
Tira la salsa damunt de la pasta escorreguda i serveix el plat amb una mica de formatge parmesà.