Recipes

Donuts vegans fets a casa

20 min

Time

16 unitats persons

Servings

FĂ cil

Difficulty

0 / 5 (0 votes)

Rating

Borges - Donuts caseros veganos

Ingredients

Per a la massa dels donuts

  • 50 g sucre de canya
  • 45 ml oli de coco
  • 150 g farina
  • 1 culleradeta de cafĂš instantani
  • 1 culleradeta de llevat Dr.Oetker
  • 240 ml Beguda de Nou Borges Natura

Per al glacejat:

  • 50 g flocs de civada grans
  • 150 g sucre glas
  • 15 ml Beguda de Nou Borges Natura

Beguda de nou i arrĂČs

Step by step

  1. Step 1

    Preescalfar el forn a 170 Âș C amb ventilaciĂł dalt i a baix. Engrasar el motlle pels donuts amb una mica d’oli.

  2. Step 2

    Barrejar molt bĂ© el sucre, l’oli de coco, el cafĂš i la beguda de nous Borges Natura. DesprĂ©s afegir la farina i el llevat i barrejar fins a combinar els ingredients.

  3. Step 3

    Repartir la massa als motlles per donuts. Posar-ho al forn entre 10′-12′ fins que els donuts comencin a daurar-se. Retirar del forn i treure del motllo.

  4. Step 4

    Per al glacejat:

    En un bol, barrejar el sucre glas i la beguda de nou Borges Natura. Batre amb varilles fins a tenir un glacejat homogĂšnia. Cobrir els donuts i acabar decorant amb els flocs de civada.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

Login required

o amb la teva adreça de correu electrĂČnic

There has ben an error please try again later