En una paella fonda amb un raig d’oli d’oliva verge extra, daura l’all i retira’l.
Receptes
Bledes saltades amb fruits secs
Ingredients
- 800 g de bledes fresques
- 1 gra d’all
- 100 g d’ametlles crues sense pell Borges Natura
- Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
- 1 cullerada de pebre vermell
- 4 ous durs
- Sal i pebre
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Tira les bledes a la paella i cuina-les durant uns minuts. El millor és remenar-les de tant en tant, però mantenint-les tapades perquè es vagin estovant amb el seu propi vapor.
-
Pas 3
En una altra paella, ben calenta i sense oli, torra les ametlles trossejades. Quan estiguin llestes, afegeix-les a les bledes juntament amb una cullerada de pebre vermell. Salpebre-ho.
-
Pas 4
Serveix cada plat amb un ou dur tallat a rodanxes, i amb un rajolí d’oli d’oliva verge extra i sal pel damunt.