Receptes

PastĂ­s de llimona i maduixa

90 min

Temps

8 persones

Racions

Mitjana

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

ValoraciĂł

Borges - Pastel de limon y fresa

Ingredients

Per al bescuit

  • 400 g de farina
  • 2 cullerades de llevat Dr. Oetker
  • Un pessic de sal
  • 180 ml de beguda de nou Borges Natura
  • 60 ml de suc de llimona
  • 200 g de mantega
  • 250 g de sucre
  • 1 cullerada de ratlladura de llimona
  • 4 ous

Per a la “buttercream”

  • 250 g de mantega
  • 250 g de maduixes
  • 450 g de sucre de llustre
  • 4 cullerades soperes de beguda de nou Borges Natura

Beguda de nou

Pas a pas

  1. Pas 1

    Escalfa el forn a 180 ºC i unta amb mantega un motlle rodó i petit. El pastí haurà de ser estret i alt, per poder muntar les capes amb facilitat.

  2. Pas 2

    Posa en un bol la farina tamisada, el llevat i la sal. En un altre recipient, mescla la beguda de nou amb el suc de llimona. Reserva-ho.

  3. Pas 3

    Desfés la mantega fins que quedi como una pomada i incorpora-hi el sucre. Mescla’ls amb l’ajuda d’un robot de cuina. Afegeix-hi els ous un per un, sense deixar de batre amb el robot de cuina. Tira-hi a poc a poc les mescles de farina i de beguda de nou, i ves remenant per aconseguir una massa homogènia.

  4. Pas 4

    Col·loca la massa en el motlle i posa-la al forn entre 45 i 60 minuts, fins que el bescuit sigui cuit del tot.

  5. Pas 5

    Per preparar la buttercream, desfés la mantega fins que quedi com una pomada i bat-la. Tira-hi el sucre i remena bé. Vessa-hi la beguda de nou i continua remenant. La crema resultant ha de ser untuosa i molt manejable (pots jugar amb la quantitat de beguda de nou fins a aconseguir la textura desitjada). Afegeix trossets de maduixa a la barreja.

  6. Pas 6

    Per muntar el pastís, deixa refredar el bescuit, talla’l per fer-ne tres capes i farceix-lo amb la buttercream. A continuació, cobreix tot el pastís amb més buttercream i, si ho desitges, decora’l amb unes maduixes.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later