Desfés la mantega. Passa les ametlles i la granola pel passapuré i incorpora-hi la mantega fosa.
Receptes
Pastís de nabius fàcil i original
Ingredients
Per a la massa:
- 2 cullerades soperes de mantega
- 150 g d’ametlles Pizarro Borges
- 100 g de granola
- Una mica d’oli d’oliva verge extra Borges (per al motlle)
- Recomanable un motlle de diàmetre de 18 cm.
Per al farcit
- 250 g de nabius
- 150 g de iogurt grec
- 70 g de sucre (o substitut)
- 100 g de beguda d’avellana Borges Natura
- 3 fulles de gelatina
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Estén la massa en un motlle ample i untat amb oli d’oliva verge extra (pots fer-ho amb l’ajuda d’un pinzell) fins que quedi ben llisa i estirada.
-
Pas 3
Tritura els nabius juntament amb el iogurt, el sucre i la beguda d’avellana. Escalfa la mescla en un cassó sense que arribi a bullir i posa-hi les fulles de gelatina (prèviament hidratades) perquè es dissolguin del tot. Si vols una mescla més consistent, afegeix-hi gelatina, i si la prefereixes menys densa, pots incorporar-hi una mica més de beguda vegetal. Prepara-la al teu gust!
-
Pas 4
Reparteix la salsa de nabius sobre de la base del pastís i deixa-ho refredar a la nevera durant unes hores.