Esmicola la tonyina el mĂ xim que puguis.
Recipes
Hamburguesa de tonyina
Ingredients
- 250 g de tonyina fresca
- œ tassa (3 cullerades) de pa ratllat
- 1 ou
- 1 cullerada sopera de julivert
- 1 gra d'all petit
- œ ceba petita
- Oli d'oliva verge extra Borges
- Sal
- Pebre
Step by step
-
Step 1
-
Step 2
Afegeix-li l’all i el julivert ben picats al costat de la ceba ratllada. A continuaciĂł, l’ou, la sal i el pebre i barreja-ho tot molt bĂ© amb una forquilla o amb les mans.
-
Step 3
Afegeix el pa ratllat i segueix treballant amb les mans fins que la barreja quedi una massa compacta que puguis moldejar. Deixa reposar la massa a la nevera una o dues hores perquÚ agafi més cos.
-
Step 4
Finalment, dĂłna forma a les hamburgueses, passa-les pel pa ratllat i fregeix-les en oli calent fins que quedin ben daurades per ambdĂłs costats.