Recipes

Hamburguesa de tonyina

30 min

Time

2 persons

Servings

FÀCIL

Difficulty

3 / 5 (1 votes)

Rating

Borges - Hamburguesa de atun

Ingredients

  • 250 g de tonyina fresca
  • œ tassa (3 cullerades) de pa ratllat
  • 1 ou
  • 1 cullerada sopera de julivert
  • 1 gra d'all petit
  • œ ceba petita
  • Oli d'oliva verge extra Borges
  • Sal
  • Pebre

Oli d’oliva verge extra

Step by step

  1. Step 1

    Esmicola la tonyina el mĂ xim que puguis.

  2. Step 2

    Afegeix-li l’all i el julivert ben picats al costat de la ceba ratllada. A continuaciĂł, l’ou, la sal i el pebre i barreja-ho tot molt bĂ© amb una forquilla o amb les mans.

  3. Step 3

    Afegeix el pa ratllat i segueix treballant amb les mans fins que la barreja quedi una massa compacta que puguis moldejar. Deixa reposar la massa a la nevera una o dues hores perquÚ agafi més cos.

  4. Step 4

    Finalment, dĂłna forma a les hamburgueses, passa-les pel pa ratllat i fregeix-les en oli calent fins que quedin ben daurades per ambdĂłs costats.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

Login required

o amb la teva adreça de correu electrĂČnic

There has ben an error please try again later