Separem els rovells dels ous i els deixatem amb el sucre fins a obtenir una crema de color blanquinós. Afegim l’oli i la beguda de nous. Deixatem bé.
Tamisem la farina i el llevat i els afegim a la mescla anterior.
Batem las clares a punto de neu i las integrem a l’altra mescla, procurant que no perdin volum. Dividim la massa en dues parts. Mesclem el cacau amb una de les partes fins que la massa quedi d’un to fosc.
Folrem un motlle amb paper de forn i damunt hi posem la massa de color clar. Després afegim la massa de to més fosc i, amb una cullera, remenem per aconseguir que quedi un dibuix de marbre. Ho podem al forn a 180 ºC durant 30 minuts.
Deixem refredar abans de menjar.
Receptes
Les postres més hipster: marbre amb cacau
Ingredients
- 4 ous
- 100 ml d’oli de gira-sol
- 180 g de sucre
- 130 ml de beguda de nous
- 220 g de farina
- 15 g de llevat químic
- 50 g de cacau en pols
Pas a pas
-
Pas 1
-
Trucs:
Quan parlem de cacau en pols ens referim al cacau puro, el que és amarg. Tot i que no costa de trobar, es pot substituir pel preparat de cacau en pols per beure. No quedarà tan fosc ni és un producte de la mateixa qualitat, però també ens pot servir.