Triturem les olives negres amb oli d’oliva fins a obtenir un puré. Després afegim més oli d’oliva per preparar un oli d’olivada.
Bullim els penne amb aigua abundant i sal, seguint les indicacions del paquet. Els refresquem immediatament i els condimentem amb l’oli d’olivada negra.
Pelem les taronges retirant les restes de pell blanca i la membrana que separa els grills. Reservem.
Trenquem les nous. Rentem l’escarola i l’assequem bé. Muntem l’amanida: mesclem l’escarola amb els penne condimentats i damunt hi disposem els seitons, els grills de taronja i les nous. Acabem espolsant-hi farigola fresca.
Receptes
Amanida de penne amb seitons, taronja i farigola
Ingredients
- 400 g de penne
- Mitja escarola
- 200 g de seitons en vinagre
- 2 taronges
- 50 g de nous
- 50 g d’olives negres sense pinyol
- Oli d’oliva
- Farigola fresca
Pas a pas
-
Pas 1