Servim els espaguetis, els cobrim amb la salsa i ho salpiquem per damunt amb una mica de julivert fresc picat.Servim els espaguetis, els cobrim amb la salsa i ho salpiquem per damunt amb una mica de julivert fresc picat.
Receptes
Espaguetis amb llagostins al curri
Ingredients
- 500 g d’espaguetis
- Sal
- Oli d’oliva verge extra
- 1 gra d’all
- Llorer
- 300 g de llagostins crus
- 1 cullerada sopera de curri en pols
- 1 pebre vermell
- 1 ceba
- 450 ml de nata líquida
- Brandi
- Julivert fresc
Pas a pas
-
Pas 1
Bullim la pasta amb molt aigua i un gra d’all, llorer i sal. L’escorrem bé i hi afegim un rajolí d’oli d’oliva verge extra perquè no s’enganxi.
Mentrestant, piquem la ceba i el pebre vermell i coem aquesta picada en oli d’oliva verge extra a foc lent. Hi afegim un rajolí de brandi, una mica d’aigua i ho deixem reduir.
A continuació, hi afegim els llagostins, pelats i sense tripa, i ho remenem bé fins que siguin quasi a punt. Aleshores hi afegim la nata líquida i el curri, i ho continuem remenant perquè lliguin i els sabors es mesclin.