Lleugers, nutritius, acolorits, gustosos… Aquests tres sopars estiuencs ho tenen tot. Quin et ve més de gust?
Ou poché amb salmó
Un ou mitjà té unes 80 calories i una bona quantitat de proteïnes d’un alt valor biològic. A més, nombrosos estudis han desmentit que tingui relació amb les taxes de colesterol elevades. Res millor que una llesca de pa integral de bona qualitat amb un bon raig d’oli d’oliva verge extra, una rodanxa de salmó fumat i un ou poché, que pots preparar fàcilment en tan sols uns minuts. Tot un luxe al teu abast.
Visca els batuts
¿Tens la nevera plena de fruites de temporada i l’estómac tancat per culpa de la calor? T’aconsellem que et preparis un batut amb beguda vegetal ben fresqueta i fruites al gust. Completa’l amb fruita seca a manera de topping i tindràs un sopar lleuger i hipervitamínic en un tres i no res.
Un pesto lleuger
Alfàbrega, oli d’oliva verge extra i unes ametlles o avellanes: això és l’únic que necessites per preparar un bon pesto. Si el combines amb un grapat de pasta, gaudiràs d’un sopar bo i sa, ideal per a qualsevol ocasió.