Blog

Descobreix les noves barretes Borges Natura

18 Juliol 2022

Descobreix les noves barretes Borges Natura

Les noves barretes Borges Natura, lsnack de fruita seca amb menys sucre i tot el benefici dels probiòtics, són perfectes per prendre com a refrigeri a qualsevol lloc i en tot moment. Com que són riques en probiòtics, fan d’aliment als bacteris beneficiosos dels nostres intestins. N’hi ha per tots els gustos! Quina prefereixes?

Fruita seca amb xocolata negra Anacards, cacauets, fibres d’arrel de xicoira i cobertura de xocolata negra. El millor refrigeri per prendre quan el cos ens demani un plaer que aporti energia i satisfacció. 

Fruita seca amb dàtils i gust de canyella Ametlles, nous, cacauets, dàtils, llavors i un toc inconfusible de canyella: ens atiparà i ens aportarà força, a més de moltíssim sabor i ―no menys important― la seguretat destar-nos cuidant. 

Fruita seca amb nabius i gust de vainilla Aquest festival de probiòtics té un delicat gust de vainilla i tots els beneficis dels nabius, molt rics en antioxidants. També porta llavors de carabassa i arròs inflat, a més de fruita seca com ara ametlles, anacards i cacauets. 

Entrades relacionades

Blog
Per què serveix el vinagre de poma?

Per què serveix el vinagre de poma?

Blog
beneficios vinagre de manzana

Els beneficis del vinagre sense filtrar de poma

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later