Blog

Batuts verds amb oli d’oliva verge extra

29 maig 2018

Els batuts verds han arribat a les nostres vides per quedar-s’hi. Deu ser la moda, deu ser la febre detox, deu ser que ens donen la sensació d’estar-nos cuidant, deu ser que simplement ens agraden… Sigui quin sigui el motiu del nostre idil·li amb aquests sucs deliciosos, la veritat és que cada vegada hi estem més familiaritzats.

T’has plantejat algun cop incorporar oli d’oliva verge extra als teus batuts? Les propietats d’aquest producte són infinites i s’aprofiten moltíssim més quan el consumim cru. Aquí tens unes receptetes perquè el puguis incorporar als teus batuts verds i gaudir d’aquesta injecció de nutrients que cau tan bé a qualsevol hora del dia.

1. Cogombre, poma i espinacs. Comencem de la manera més clàssica: el típic batut detox, que guanyarà enters amb un rajolí d’oli d’oliva verge extra. Ideal per a principiants. 

2. Api, cogombre, poma i ruca. Aquest batut és es un pas més avançat en la complicada tasca d’acostumar-se a prendre sucs verdes. Més que res perquè la ruca té un gust bastant fort que pot impactar a qui no hi estigui habituat. Si, al contrari, ja fa temps que estàs amb els espinacs, aquest batut t’agradarà. A més, l’oli d’oliva verge extra hi afegirà cos i sabor.

3. Remolatxa, ruca i llimona. És un batut detoxideal per a garantir un funcionament correcte del fetge. Si en vols suavitzar el sabor, a més de dues parts iguals de remolatxa i ruca, el suc de llimona i l’oli d’oliva verge hi pots afegir una taronja. És molt refrescant, lleuger i superenergètic.

4. I si proves alguna combinació d’oli d’oliva verge extra i fruita? Si combines pomelos grocs, pomes, col arrissada per donar-hi aquell toc verd que tant ens agrada, una mica de gingebre i menta, el resultat serà excel·lent, perfecte per a començar bé el dia.

5. Visca tot el que sigui verd! En aquest darrer batut, gairebé tot és verd; api, espinacs, julivert, pinya i, és clar, oli d’oliva verge extra. Més detox, impossible.

 

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later