Blog

Borges presenta: la unió entre beguda de nous i esport

27 Febrer 2018

Per què la beguda de nous pot ser la teva aliada a l’hora de practicar esport? Tant si t’agraden els esports d’equip com si t’estimes més sortir a córrer, ets un flipat del gimnàs, balles, escales o practiques el ciclisme, la beguda de nous et serà molt útil i et proporcionarà els nutrients que necessites. ¿Vols saber quines són les propietats que la fan tan idònia per als esportistes? Llegeix, llegeix…

Té antioxidants

Aquests penetren en el rec sanguini i optimitzen l’activitat cel·lular. A més, eliminen els radicals lliures que apareixen mentre practiquem qualsevol esport.

Enforteix el cor

Si hi ha cap fruit sec fonamental per a la nostra salut cardiovascular, aquest és la nou. Diversos estudis científics demostren que contribueix considerablement a reduir els riscos per al cor, un múscul que treballa especialment quan fem esport. Menjar nous cada dia (i un got de beguda de nous en conté cinc) és fonamental per protegir-lo. A més a més, s’ha demostrat que aquest fruit millora i restableix la paret interna de les artèries, i això és essencial perquè la sang flueixi adequadament.

Estimula la musculació

Té fòsfor, magnesi, manganès i coure. Aquests minerals activen els nostres músculs i fan que es contraguin i dilatin millor, i que siguin més flexibles i tinguin més energia.

Sacia

La beguda de nous garanteix una absorció lenta, així que ens satisfà la gana d’una manera més que efectiva. Un bon batut de beguda de nous amb fruita o verdura ens aportarà energia a dojo i no ens caldrà picar entre hores.

Combat la fatiga

La gran quantitat de vitamines del grup B que conté la beguda de nous és un revulsiu contra la fatiga i l’estrès. Per això és ideal beure’n durant una pausa mentre fem esport: ens ajudarà a recuperar l’energia que hàgim perdut.

Té molta fibra

La fibra redueix l’absorció dels carbohidrats. Això la converteix en una font excel·lent d’energia a llarg termini, a causa del seu alt índex glucèmic.

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later