Blog

5 canapès boníssims per Any Nou

23 Desembre 2022

5 canapès boníssims per Any Nou

Et presentem cinc aperitius gurmet per donar la benvinguda al nou any tal com es mereix. 

Fruita farcida Obre una poma per la meitat, en vertical, i extreu-ne el cor de manera que quedi una mena de cassola. Farceix-la amb una mescla de fruites dessecades i nous i empolsa-la amb un pessic de canyela en pols. Posa-la al forn durant 20 minuts a 180 ºC. 

Amanida tèbia Moniato al forn a daus, unes fulles de coriandre, formatge gorgonzola i fruita dessecada: ja tens una amanida perfecta! Per a la vinagreta, fes servir mel, oli d’oliva verge extra, nous picades i una culleradeta de mostassa. 

‘Snacks’ de civada i fruita dessecada Prepara unes senzilles barretes casolanes de civada, plàtan, dàtils i fruita dessecada. Posa la mescla al forn i tindràs un acompanyament perfecte, posem per cas, per a una taula de formatges o un hummus. 

Canapès de salmó  Un clàssic que sempre queda bé. Aquest aperitiu tradicional consisteix a col·locar una llesca de salmó fumat damunt d’una biscota (petita, que et puguis menjar d’un sol mos) i, a sobre, posar-hi formatge d’untar i una nou. No falla! 

Camembert amb nous  Col·loca nous i fruites dessecades damunt d’un formatge camembert i posa’l al forn fins que es fongui. Si hi vols donar un toc gurmet, caramelitza una mica de sucre i tira-l’hi per sobre. Serveix-ho amb un pa de qualitat i ja veuràs quin festí. 

Entrades relacionades

Blog
Còctels de fuita seca Borges en llauna

Descobreix els nous còctels de fuita seca Borges en llauna, ideals per compartir!

Blog
Cocktails Tostados

Cocktails Tostados: millora el teu benestar d’un sol mos

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later