Blog

Com prevenir els refredats?

18 novembre 2019

Borges - Prevenir resfriados

Ets una d’aquelles persones fidels al seu xarrup de mel i llimona davant del primer indici de tos? D’aquelles que es fiquen al llit fins un altre avís? D’aquelles que només somien refugiar-se als braços de la mare?

Hi ha molts factors que poden fer que agafem un refredat espectacular i quedem destrossats uns quants dies, però segur que en podrem frenar l’aparició si seguim una sèrie de pautes. Per què no inclous un grapadet de panses en la teva amanida o t’acostumes a tirar-les en aquell bol tan saludable? De pas, també hi pots afegir unes rodanxes de taronja (un prodigi de vitamina C, i per tant, ideal per a combatre el refredat).

Les panses són un tresor de vitamina E, fonamental a l’hora de frenar els processos gripals: un estudi publicat al Journal of the American Medical Association indica que “les persones grans que prenen una dosi diària de vitamina E poden reduir la probabilitat de patir infeccions respiratòries, especialment infeccions respiratòries agudes superiors”. Així doncs, vade retro, refredat! No podràs amb nosaltres!

Entrades relacionades

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

Blog
Picoteo mañanero

Pica-pica matinal saludable i en un tres i no res

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later