Blog

Com prevenir els refredats?

18 Novembre 2019

Borges - Prevenir resfriados

Ets una d’aquelles persones fidels al seu xarrup de mel i llimona davant del primer indici de tos? D’aquelles que es fiquen al llit fins un altre avís? D’aquelles que només somien refugiar-se als braços de la mare?

Hi ha molts factors que poden fer que agafem un refredat espectacular i quedem destrossats uns quants dies, però segur que en podrem frenar l’aparició si seguim una sèrie de pautes. Per què no inclous un grapadet de panses en la teva amanida o t’acostumes a tirar-les en aquell bol tan saludable? De pas, també hi pots afegir unes rodanxes de taronja (un prodigi de vitamina C, i per tant, ideal per a combatre el refredat).

Les panses són un tresor de vitamina E, fonamental a l’hora de frenar els processos gripals: un estudi publicat al Journal of the American Medical Association indica que “les persones grans que prenen una dosi diària de vitamina E poden reduir la probabilitat de patir infeccions respiratòries, especialment infeccions respiratòries agudes superiors”. Així doncs, vade retro, refredat! No podràs amb nosaltres!

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later