Blog

No vull que m’enganyin: Com sé si un aliment és ecològic?

19 Febrer 2019

Borges - Ecologicos

Només hi ha una manera de saber del cert si un producte és ecològic (també en podem dir bio o orgànic): consultar-ne la certificació. L’etiqueta és l’única font fiable per saber si un aliment prové de l’agricultura ecològica, és a dir, que no s’han utilitzat productes químics en cap fase del seu procés de producció i que es respecten els cicles de vida naturals i el benestar dels animals —cosa que influeix de manera decisiva en la qualitat del producte. En el cas de la línia Eco Natura de Borges, per exemple, es pot veure clarament en els envasos el segell EU Organic Bio Logo, que atorga la Unió Europea als productes ecològics que s’elaboren fora de l’Estat espanyol.

A l’Estat, les comunitats autònomes tenen la competència de certificar els productes bio i d’assegurar-se que compleixen la normativa europea. L’etiqueta dels productes orgànics que es produeixen a l’Estat espanyol també han d’incloure el nom de la comunitat autònoma en què s’han produït.

Consumir productes ecològics no només és sinònim de salut i benestar, sinó que també és beneficiós per al medi ambient. És per això que cada cop hi ha més persones que decideixen incloure productes bio en la cistella de la compra.

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later