Blog

Cinc condiments amb olis aromàtics per a les teves amanides de primavera

22 Maig 2018

T’agraden les amanides però voldries donar-hi un toc més fres o més original? T’avorreixen les teves receptes de sempre? Si la resposta és sí, continua llegint. Aquests cinc condiments per a amanides amb olis aromàtics t’encantaran.

1- Comencem per la part fàcil: clàssica amanida caprese de mozarella i tomàquet. Et proposem un condiment amb oli d’oliva verge extra aromatitzat amb alfàbrega, un pessic de sal, un altre de pebre negre i, per als més atrevits, pinyons. A mig camí entre una vinagreta i un pesto, farà que la teva senzilla capresesigui la mar d’original. I aprofita ara que comença la temporada de tomàquets!

2- Quin condiment posaries en una amanida d’espinacs i tonyina? Nosaltres ens atrevim amb un de ben original i que, a més, porta tomàquet: afegeix dos tomàquets madurs als espinacs i la tonyina, una cullerada de mostassa i un raig d’oli aromàtic a l’all fregit. Deliciós.

3- Per als paladars més fins, hem descobert una vinagreta que és massa. Nous, un toc de vinagre de vi blanc, un pessic de pebre negre i oli aromàtic a la pell de llimona. Combina perfectament amb una amanida de calamars a la planxa i brots tendres. Lleugera, senzilla i refinada; et cal res més?

4- I les amanides de pasta també porten vinagreta? Depèn. Una amanida de penne, seitons i taronges en podria portar. Per exemple, una vinagreta d’oli aromàtic d’olives negres barrejat amb farigola, pebre negre i una miqueta de vinagre dels seitons: arrasarà.

5- (Agro)dulcis in fundus, per als amants d’Àsia. El condiment de mango i oli aromàtic de soja i gingebre serà ideal per donar un toc asiàtic a qualsevol amanida. Oli d’oliva verge extra, una ceba tendra vermella, un raig de suc de mango, vinagre d’arròs… i fliparàs com mai!

 

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later