Blog

Com preparar cremes vegetals

3 Novembre 2020

Borges - Crema de verduras

La vida veggie es veu d’un altre color amb una mica d’oli d’oliva verge extra i uns bons fruits secs.

El conegut (i amb raó) or líquid converteix qualsevol plat en un tresor. I si ets amant de les cremes vegetals, en gaudiràs de valent. Així doncs, tingue’l ben a mà: el necessitaràs com l’aire que respires.

Però que es poden preparar sense oli d’oliva verge extra, aquestes cremes? I tant, però la diferència és tan abismal, que no et plantejaràs renunciar-hi. Per què? Perquè si vols sofregir unes verdures o aportar sabor al plat daurant uns alls, l’hauràs de fer servir. I si vols donar el toc final amb un fil d’oli per injectar sabor i caràcter, no hi ha una alternativa millor. I a més, és sa.

¿I els fruits secs? El toc perfecte per donar una textura diferent, un gust únic i més propietats saludables a la recepta. Les nous, per exemple, seran perfectes com topping en qualsevol crema de verdures: saciants, proteiques i riques en vitamines de el grup B, àcids grassos omega 3 i més. I absolutament delicioses!

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later