Blog

Revoluciona la cuina de l’àvia amb uns fruits secs

18 novembre 2014

Si ets un “cuinetes”, fan dels fruits secs i t’agrada donar-li un toc especial als teus plats, has trobat el truc adequat. Afegeix a la teva famosa truita d’espinacs uns pinyons i unes panses sense llavors; prepara l’arrebossat per croquetes que et va ensenyar a fer la mare amb blat de moro mòlt fregit; afegeix a la recepta del gaspatxo unes ametlles i unes avellanes crues ben triturades o sorprèn els amics amb uns pistatxos ben picadets al sofregit de l’arròs del diumenge. Veuràs quin èxit!

 

Entrades relacionades

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

Blog
Picoteo mañanero

Pica-pica matinal saludable i en un tres i no res

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later