Blog

Dolços saludables per Halloween

29 octubre 2019

Borges - Halloween saludable

Per menjar coses bones no cal incloure grans quantitats de sucre o productes poc saludables. Prova d’això són aquestes tres propostes dolces SA-NÍ-SSI-MES que animaran el teu Halloween.

Pancakes teranyinaPrepara uns pancakes a l’estil tradicional substituint la llet per un got de beguda d’avellana, i el sucre de canya per sucre de bedoll. Decora’ls amb teranyines de xocolata negra (si no tens un tub per fer-ho, sempre els pots pintar amb un pinzell fi). Per cert, no tindràs una aranyeta de plàstic a mà? ?

 Bunyols de vent. Si acostumes a elaborar-los amb farina i aigua, substitueix una part d’aquesta per beguda d’ametlla. Ja veuràs quina delícia! La prova de foc serà no menjar-te’ls tots de cop. Ho aconseguiràs?

Un pastís de por. La cosa és tan senzilla com preparar un pa de pessic casolà, o fins i tot comprar-lo fet, i cobrir-lo (íntegrament) amb una cobertura de xocolata blanca barrejada amb beguda de nou, perquè no quedi tan dens. Per acabar, compra una cobertura de color vermell intens i posa-la sobre el pastís com si fos sang. ¡Muhahahahaha!

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later